На тази последна среща шефовете на федерацията благодариха на министъра за отличното сътрудничество между БФВ и повереното му ведомство по време на неговия мандат. Отбелязано бе отличното взаимодействие по време на организацията на различни волейболни прояви от международно значение, на които през последните години България бе домакин. В резултат на което организацията на тези турнири бе реализирана на най-високо ниво.

Ръководството на БФВ информира министър Нейков за хода на реализация на новите проекти на федерацията - ремонтът на зала Христо Ботев, работата с младите волейболни таланти в Олимпийското звено и други.

Министър Нейков беше детайлно запознат с подготовката на националните отбори, мъже и жени и за отговорните си волейболни форуми, в които те ще участват тази година - Световна лига-мъже, Европейско първенство - мъже и жени, Европейска лига-жени и Гран При-жени.

От своя страна Свилен Нейков благодари на БФВ за коректните отношения между двете институции през последните 4 години, насочени изцяло за позитивното развитие на българския волейбол, предаде БТА.