Тимът на Станимир Стоилов се наложи с 5:0 и нито за миг не остави съмнения в превъзходството си на терена.

Двубоят на стадион "Христо Ботев" започна спокойно, като играта се водеше предимно в центъра на терена. Постепенно домакините взеха инициативата и започнаха да създават положение след положение пред вратата на Абди Абдиков.

В 25-ата минута домакините направиха уникален пропуск, когато Иван Цветков стреля, но топката срещна и двете странични греди на вратата. Последваха нови два удара на Педро и Цветков, но Абдиков отново имаше късмет и запази вратата си суха.

Нищо обаче не успя да спаси вратаря на гостите в 33-ата минута, когато бе открит резултата в мача. Луис Педро бе изведен през центъра на отбраната и останал сам срещу Абдиков пусна топката под плонжа му за 1:0. Само две минути по-късно "канарчетата" вкараха втори гол. Тодор Неделев се разписа, след като Абдиков отрази удар на Педро, но при добавката на Неделев нямаше какво да направи.

Всичко в срещата бе решено веднага след подновяването на играта през второто полувреме. Мариан Огнянов се разписа с далечен шут и направи резултата класически. Цветков получи топката отдясно, навлезе в наказателното поле, но се подхлъзна. Топката все пак се озова в Огнянов, който с удар от около 22 метра не остави шанс на противниковия вратар - 3:0.

В доиграващите се минути "жълто-черните" стигнаха до още два гола и още куп пропуски пред Абдиков. В 65-ата Тодор Неделев вкара втория си гол в мача. Станислав Костов получи отдясно, напредна добре и пусна пас към Неделев на левия фланг, а за него не остана нищо друго освен да стреля във вратата за 4:0.

В продължението на срещата Педро оформи крайното 5:0. Той проби отляво и стреля силно, Абдиков първоначално успя да избие топката, но при добавката Педро не сгреши.

Вижте класирането и програмата в "А" група