В срещата-реванш срещу "Дюделанж" българският шампион завърши наравно 1:1 и с общ резултат 5:1 вече очаква своя следващ съперник "Партизан Белград", който играе по-късно тази вечер.

Българският шампион започна по-активно срещата, но в петата минута Ешпиньо стреля опасно от свободен удар. Веднага след това Луму и Марселиньо бяха изведени в наказателното поле на домакините, но защитата на "Дюделанж" се справи с трудните ситуации, информира БТА. 

Постепенно отборът от Люксембург изнесе играта в по-предни позиции и в 33-ата минута Морейра стреля с глава над вратата, пазена от Владислав Стоянов. В 40-ата минута Давид Тюрпел беше изведен сам срещу Стоянов, но стражът на българския национален отбор не позволи топката да влезе във вратата.

В първите минути на втората част "Дюделанж" пропусна да открие резултата чрез Жоел Педро, който прати топката в аут след неумела намеса на защитата на тима от Разград.

Българският отбор откри резултата в 51-ата минута чрез Роман Безяк.
Словенският нападател овладя топката леко вляво от вратата след пас на Козмин Моци и от близко разстояние я прати във вратата на домакините. В 73-ата минута защитникът на българския отбор Александър Барт напусна контузен, като беше заменен принудително от Теро Мантула.

Четвърт час преди края при добро изпълнение на пряк свободен удар от страна резервата Карапетян, топката мина покрай левия страничен стълб. В 80-ата минута домакините достигнаха до равенството 1:1 след силен удар на Давид Тюрпел от границата на наказателното поле.

В добавеното време на двубоя Карапетян стреля опасно към вратата на "Лудогорец", но Владислав Стоянов парира удара му.