"Армейците" бяха елиминирани от непретенциозния молдовски клуб "Зимбру" след нулево равенство в Кишинев в четвъртък вечерта.

Босът на българския клуб поиска да не се търсят извинения и оправдания за отпадането, а играчите и треньорският щаб да се концентрират изцяло върху представянето си в предстоящото вечно дерби с "Левски" в неделя, съобщава Гонг.

"Отпадането на ЦСКА от турнира на УЕФА е болезнено и в разрез с цялостното възходящо развитие на клуба."

"Всякакви оправдания за двата равни мача са излишни и имат по-скоро обратен ефект. Единственото, което трябва направят треньорите и футболистите е да се концентрират и да дадат максималното от себе си в предстоящото вечно дерби, и в другите важни срещи от шампионата и купата на страната."

"Подкрепата на феновете по време на мачовете с грубияните от "Зимбру" задължава много по-висока отдаденост. Футболните специалисти у нас и в чужбина все повече разбират, че ЦСКА разполага със силни и перспективни футболисти.

Всички фенове и ръководството на клуба очакват атакуващ футбол, пределна мобилизация и висок дух", пише в декларацията на сайта на "червените".

Фенове на ЦСКА и "Зимбру" са се били


ЦСКА напусна Европа след 0:0 в Молдова