Още в 9-та минута след груба грешка на Васил Божиков топката попадна в Ламжед Шехуди, който стреля, но топката се отби от напречната греда. В 24-та минута обаче тунизийският централен нападател на "Локомотив София" Ламжед Шехуди бе в прегръдките на съотборниците си. Даниел Генов центрира в наказателното поле на гостите от Ловеч, тунизиецът Шехуди засече топката и я изпрати в мрежата на бразилския вратар Винисиус Баривиейра - 1:0.

Гостите бяха много близко до изравняването в 41-та минута, когато след грешка в защитата на столичани топката попадна в колумбийския нападател Уилмар Джордан, който излезе сам срещу Божидар Митрев, но вратарят на "Локомотив" се намеси по отличен начин и спаси мрежата си. 

Мачът бе решен в 79-та минута, когато след центриране в наказателното поле на гостите топката попадна в Даниел Генов, който стреля от воле. Винисиус Баривирейра успя да избие удара, но топката се озова отново в Даниел Генов, който този път бе точен - 2:0 за "Локомотив София". След вкарания гол Даниел Генов си свали фланелката и изрази бурно радостта си, за което получи жълт картон, съобщи БТА.

Балъков: Загубите започват да ме притесняват

Вижте класирането и програмата в "А" група