Двубоят се игра на стадион "Енио Тардини". Димитър Бербатов започна в титулярния състав на "Монако" и остана на терена до 75-та минута, когато бе сменен от Яник Ферейра. 

Първата опасност в мача бе в 5-та минута пред вратата на "Монако", когато Матиа Касани центрира в наказателното поле, където Биабиани стреля с глава, но Субашич успя да избие топката в корнер.

"Монако" поведе в 17-та минута, когато Жоао Моутиньо демонстрира своята класа. Португалецът разстреля вратаря на "Парма" с удар от 20 метра и направи резултата 1:0 за отбора от Княжеството.

Пред Димитър Бербатов се откри добра възможност в 59-та минута, но завършващия удар на българина не бе точен. Жоао Моутиньо реализира втория гол за "Монако" в 70-та минута след бърза контраатака. Така "Монако" стигна до победата в срещата, съобщи Гонг. 

Отборът ще участва на турнира за "Емирейтс къп", който стартира в събота (02.08). Там са още отборите на "Бенфика", "Валенсия" и домакина на приятелския турнир "Арсенал". Двубоите ще бъдат предавани пряко по "BTV Action".