Превъзходството на "червените" беше голямо и те стигнаха до три гола още преди почивката, с което рано решиха крайния изход в мача.

В 16-ата минута при бърза контраатака за домакините Серджиу Буш беше изведен в половината на дупничани, напредна бързо и със силен удар откри резултата. Седем минути по-късно Антон Карачанаков изпълни прецизно пряк свободен удар и удвои аванса в полза на ЦСКА.

В 35-ата минута Тончи Кукоч се разписа за 3:0 от над 30 метра след нов силен далечен удар. След почивката превъзходството на столичани продължи и в 73-ата минута Буш беше изведен сам срещу вратаря Емил Михайлов, но ударът му срещна страничната греда.

Само 120 секунди по-късно домакините изпълниха корнер, топката достигна до Тончи Кукоч, той стреля към вратата на Марек, Михайлов изби кълбото, но Александър Тунчев остана на празна врата и реализира за 4:0.

Три минути преди края на редовното време Маркиньос от фаул прати топката в горния десен ъгъл на вратата на гостите и реализира петото попадение, което беше най-красивото в мача.

След този успех отборът от София излезе на първо място в класирането с актив от 13 точки и един изигран мач повече. Шампионът "Лудогорец" е на втора позиция с 10 точки.

Утре отборът от Разград гостува на столичния "Локомотив". "Марек" е на осмо място в "А" група със 7 точки.