"Преди няколко години не сме си представили, че отборът може да играе плейоф за влизане в Шампионска лига. Всичко е възможно да се случи. Ще видим довечера. Надявам се, че момчетата са по-добре подготвени психически за този мач спрямо една година по-рано. Втора година Лудогорец си докарва прилични приходи", коментира Домусчиев.

"Клубът е с бюджет от порядъка на 6 милиона евро и е стабилен. Няма необходимост да се намаляват парите. Дори и да отпаднем и да останем в Лига Европа трябва да защитаваме името си и реномето на България. Клубът е достатъчно добре обезпечен на база резултатите си. Спонсорите от България и чужбина се увеличават. Продажбата на членските карти се увеличава", добави собственикът на "Лудогорец".

Домусчиев заяви, че дори разградчани да не стигнат до Шампионска лига, то това няма да се отрази на бюджета на отбора, нито пък на реномето му.

Босът на "Лудогорец" също така сподели, че треньорът няма да бъде сменен, като ще му бъде дадено достатъчно време да се докаже.

"Дано бог бъде с нас и не само да отстраним, а и да победим Стяуа", каза още Кирил Домусчиев, цитиран от Гонг.

Мачът между "Лудогорец" и "Стяуа" е тази вечер от 21:45 часа на стадион "Васил Левски", като ще можете да го проследите на живо в corner.dir.bg!

”Лудогорец” ще пише история срещу ”Стяуа”