Но "Интер" (Милано) има късен мач с "Палермо" и при победа ще събере 7 точки, след като в момента е с 4. Победното попадение за домакините от "Удине" вкара Данило в 70-ата минута, след като защитата на неаполитанците не успя да изчисти както трябва топката след пас от свободен удар.

Поражението е второ поредно за "Наполи" след домакинското от "Киево" миналата седмица. Старши треньорът на "Наполи" Рафаел Бенитес опита да направи известни ротации и да освежи състава, но не се получиха идеите му.

Бразилецът Жоржиньо нямаше как да играе заради контузия, а почивка получиха Марек Хамшик, Дрийс Мертенс и капитанът на швайцарския национален отбор Гьоклан Инлер.

В средата на терена дебютираха като тандем Валтер Гаргано и Давид Лопес, за когото беше и първи мач като титуляр, но не се справиха и ефективността им беше основно в защитна фаза.

В друга среща, която се игра по-късно днес, "Фиорентина" победи "Аталанта" с 1:0 като гост. Босненската резерва Ясмин Куртич донесе успеха на виолетовите. Той се разписа с дълъг, диагонален удар, отбил се преди да влезе в мрежата и в гредата, информира БТА.