Това са съответно Уейн Елингтън, Дорон Ламб и Рамон Сешънс.

Елингтън, който има 5 сезона в НБА зад гърба си, се присъединява към "Лейкърс" като свободен агент. За последно 26-годишният възпитаник на университета в Северна Каролина игра за "Далас Маверикс", а преди това е обличал екипите на "Минесота", "Мемфис" и "Кливланд". 193-сантиметровият гард има средно на мач по 6,4 точки и 1 асистенция, информира БТА. 

В същото време от "Далас" обявиха, че са се договорили с Дорон Ламб. 22-годишният гард игра в 53 мача за "Орландо Меджик" през предишния сезон и отбеляза 191 точки. Ламб бе избран във втория кръг на драфта през 2012 година от "Милуоки Бъкс", а като студент спечели колежанското първенство с университета на "Кентъки".

Големият удар на деня обаче дойде от Сакраменто. "Кралете" добавиха към състава си опитния гард Рамон Сешънс. 191-сантиметровият продукт на университета в Невада има по 11,7 точки и 4,7 асистенции средно на мач. Сешънс се присъединява към новата гардова линия на "Кингс", вкключваща Дарън Колинс, Бен МакЛемор, Рей МакКалъм и новобранеца Ник Стаускас. През миналия сезон 28-годишният баскетболист бе част от отборите на "Шарлът" и "Милуоки", а освен това е играл и за "Минесота", "Кливланд" и "Лос Анджелис Лейкърс".