За испанеца, който отбеляза два гола във вратата на трикратния шампион "Лудогорец", гласуваха 11 от общо 23-ма наставници от елитната "А" група.

Втори с 4 гласа е Георги Минчев от "Литекс", следван от Антон Карачанаков /ЦСКА/ с 3 гласа. По 2 гласа имат Цветелин Чунчуков от "Ботев Пд" и Серджиу Буш от ЦСКА. С 1 глас е Иван Цветков от "Ботев Пд".

След 4 последователни победи в първенството състоянието на духа в отбора на "Левски" е високо, отбеляза голмайсторът на Х кръг. Бедоя изрази задоволство, че играе за клуб с богата история и този клуб заслужава да е шампион. С успехите идва и самочувствието.

Текучеството, новите играчи, смяната на треньора - всички тези трудности от началото на сезона вече са зад гърба на 26-кратните шампиони на България.

За сравнението между бившия треньор Пепе Мурсия и сегашния Георги Иванов, полузащитникът каза, че всеки си има свой стил на работа и има правото да преценява подреждането на играчите. Самият той в средата на терена се чувства добре като опорен халф, но се изявява и като крило, припомня БГНЕС. 

Мигел Бедоя даде ласкава оценка за представянето на "Лудогорец" срещу "Реал Мадрид" вчера в груповата фаза на Шампионската лига. Испанецът не спести упрека срещу белия балет за посредствената им игра, въпреки че е роден в Мадрид и е фен на кралския клуб. Той сподели, че принадлежи и към общността на "Хетафе".

Попитан дали се чувства горд, че успя да вкара 2 гола на "Лудогорец", а Кристиано Роналдо отбеляза 1 попадение, футболистът на "Левски" скромно отговори, че Роналдо вкарва във всеки мач, а той не може да се похвали с такова постижение.