Иванов беше резерва и за 9 минути игра се отчете с 1 точка и 1 борба. "Бринзиди" е начело в класирането с две победи, колкото имат "Варезе" и "Умана".

Шампионът "Гюсинг", с българите Чавдар Костов и Александър Янев, победи като гост "Цептер Виена" с 80:77 точки в шестия кръг на първенството на Австрия. Янев се представи силно и завърши с 20 точки, 5 борби, 1 асистенция и 1 отнета топка за 27 минути като титуляр, а Чавдар Костов се отчете с 13 точки, 5 борби, 4 асистенции и 2 отнети топки за 34 минути.

Гюсинг се изкачи на второ място в класирането с четири победи и две загуби. В женското първенство на Германия "Херне" спечели срещу гостуващия "Рейн" с 63:56 точки в петия кръг.

Българката Радостина Славова-Нанева игра 18 минути като резерва за "Херне" и се отличи с 2 борби и 1 асистенция. "Ньордлинген", където играе Гергана Георгиева, допусна загуба като домакин от "Васербург" с 50:67 точки.

Георгиева се отличи с 5 борби и 1 отнета топка за 27 минути като титуляр. "Ньордлинген" е с актив от 2 успеха и 3 поражения и заема девета позиция, а лидери са "Херне" и "Васербург" с по пет победи.