Така двата отбора останаха без успех в надпреварата, като англичаните заемат третото място в подреждането с 2 точки, а "армейците" са последни с първата си точка за сезона.

Лидерът "Байерн", който има пълен актив от 6 точки, тази вечер гостува на втория "Рома", който има 4 точки. Двубоят се игра пред празни трибуни на "Арена Химки" заради наказание на руския тим. Българският национал Георги Миланов игра цял мач за домакините.

Московчани започнаха обнадеждаващо, но опасни удари на Ахмед Муса и Зоран Тошич в първите десет минути профучаха на сантиметри край целта. Постепенно Сити овладя контрола върху мача и в 29-ата минута поведе в резултата. Давид Силва изведе Един Джеко зад гърба на защитата на ЦСКА, нападателят напредна, влезе в наказателното поле и в последния момент пусна в дясно от себе си към непокрития Серхио Агуеро, който от десетина метра засече в опразнената врата.

Девет минути по-късно англичаните удвоиха преднината си. Пабло Сабалета намери Агуеро в дясно в пеналта, опитът за удар по диагонала на аржентинеца не се получи, но на далечната греда Милнър се хвърли на шпагат и отклони топката в мрежата.

В следващата атака гостите бяха близо до трети гол. Александър Коларов подаде в ляво в наказателното поле към Джеко, защитник на домакините с шпагат изби от краката на босненеца, топката попадна в Милнър, но английският национал от малък ъгъл стреля в страничната греда.

ЦСКА започна по-активно през втората част и стигна до попадение при първата си по-добра възможност след почивката в 64-ата минута. Ахмед Муса беше изведен в дясно в пеналта и веднага подаде остър успореден на вратата пас по тревата към непокрития Сейду Думбия, който от 6-7 метра засече в мрежата на Джо Харт, предаде БТА.

Руснаците продължиха да играят по-активно и стигнаха до изравняване след спорна дузпа четири минути преди края. Думбия падна в наказателното поле след съприкосновение с Коларов и съдията Ищван Вад от Унгария посочи бялата точка. Бибрас Натхо стреля прецизно от 11-метровия наказателен удар за крайното 2:2.