По предварителен план, босът трябва да се завърне днес от бизнес дела от чужбина и едва ли не първата му работа ще бъде среща с футболистите, които са на лагер в София.

По традиция треньорското ръководство заложи на разходка за играчите тази сутрин. Снощи всички налични картотекирани за Шампионската лига 21 футболисти тренираха на пълни обороти като в това число влизат и възстановяващият се дълго от травма Александър Барт, и претърпелият преди дни пътен инцидент Христо Златински.

Георги Дерменджиев трябва да вземе решение кои трима ще отпаднат от групата за мача. Некартотекираните за турнира на богатите продължават да се готвят в Разград, но се очаква да дойдат да наблюдават мача, тъй като имат почивен ден.

Козмин Моци и компания нямат какво да губят, напротив, биха могли да вземат сладък реванш от "Базел". Тимът, който ги препъна в миналата кампания на входа за Шампионската лига. Швейцарците несъмнено са корав съперник, с опит в надпреварата. Затова в разградския тим засвидетелстваха, че очакват именно срещу "Базел" да е най-трудният двубой на тима до момента.

Златински до последно ще е под въпрос за ”Базел”