Срещата завърши 0:0. Българският нападател се завърна сред титулярите след лечение на контузия, но още в началните минути получи нова травма и бе заменен принудително в 34-а минута от Антони Мартиал.

Докато беше на терена, Бербатов се отличи с перфектен пас към Лукас Окампос, който обаче пропусна да вкара още в 5-а минута. Малко преди смяната българинът получи и удар с крак в главата от Лисандро Лопес от "Бенфика", заради което трябваше да получи медицинска помощ.

Лопес не завърши мача, след като в 75-а минута получи червен картон след грубо влизане в краката на Жоао Моутиньо. Нулевото равенство се запази до края и е по-благоприятно за тима на "Монако", който е втори в класирането с 5 точки и без допуснат гол в трите си мача в групата.

Лидер е "Байер Леверкузен", който постигна важна победа с 2:0 над "Зенит" (Санкт Петербург). "Аспирините" доминираха на своя стадион и стигнаха до успеха след голове на Джулио Донати в 58-а минута и Кирякос Пападопулос в 63-а.

В 79-а минута "Байер" остана в намален състав след втори жълт и червен картон на Вендел. Хълк можеше да върне "Зенит" в мача в последните минути, но от добра позиция не успя да преодолее вратаря на "Леверкузен".