И докато Тодор Батков е на сигурно място във Флоренция, далеч от проблемите на любимия му тим, народният гняв се стовари върху финансовия директор-Константин Баждеков.

Фракцията "South Division" заплаши "синия" финансист с обесване, ако дербито между "Левски" и ЦСКА се играе без гостуваща публика.

Заплашителното послание бе публикувано преди 12 часа в тяхната официална фейсбук-страница, а привържениците се изказват с доста груби епитети спрямо Баждеков, информира ТопСпорт.

Мнението на ултрасите среща доста симпатизанти, които са на мнение, че магията на вечното дерби ще се изгуби съвсем, ако то бъде лишено и от последните си останали фенове.

Константин Баждеков е един от най-емблематичните "сини" ръководители през последното десетилетие. Финансистът не веднъж е спасявал "Левски" от сериозна икономическа криза, а също така се е доказал и като изключително голям фен на клуба.

Явно обаче, заради вчерашното му изказване пред медиите, всичко това бе моментално забравено от феновете на вековния клуб.

Ето и точното послания на левскарите от "South Division":

"Нека изкуфялото финансистче знае, че ако налудничевите му предложения някога се приемат и дербито по някакъв начин бъде оставено без публиката на "Левски", ще бъде обесен на центъра на стадиона!"

”Сектор Б”: Батков, напусни ”Левски” завинаги!