"Първо прекланям се пред феновете, за кой ли път доказаха че стоят зад отбора и футболистите, изнесохме много силен мач", започна той.

"На две неща се възхищавам на "Лудогорец", на европейското им поведение, Ешпиньо показа среден пръст, а всички футболисти оспорваха решенията на съдията", коментира с ирония наставникът на "червените".

"Имахме възможността да спечелим мача, не съм изненадан от отсъжданията, имаше ситуации като на Кайсара, който изрита Карачанаков, Минев трябваше 20 фаула да направи срещу Тони Силва за да му покажат жълт картон. Пазеше ги. Футболистите на "Лудогорец" са груби, агресивни, нагли, много рядко може да се види срещу тях да се свири, те са богопомазани", продължи Младенов.

"Разликата е огромна между тях и нас, те струват милиони, а ние сме нула стотинки, отбор на 3 месеца и половина. Ако направим още няколко попълнения и запазим тези играчи няма кой да ни спре. Публиката е с нас, най-добрият 12 играч са, и навън като играем идват хора", допълни наставникът.

"Платини пристигна снощи в 10 и половина в хотела, имаше дузпа срещу него, която не беше отсъдена. Имаме проблеми с Иван Стоянов и Неманя Милисавлевич, а те са хора на които разчитам", допълни той.

"Търсихме изненада с неговото влизане, един срещу един е много силен, при първата ситуация имаше съприкосновение с вратаря на "Лудогорец", а при втория случай можеше да ни донесе победата", завърши Младенов, цитиран от Гонг.