Българският национал се появи на терена в 64-ата минута, когато замени Александър Кауна. Малко преди края на първото полувреме ветеранът Франческо Тоти изведе италианците напред в резултата, след като се разписа във вратата на Иго Акинфеев.

През втората част "вълците" на няколко пъти пропуснаха да решат всичко в срещата след бързи контраатаки. Стигна се до третата минута на добавеното време, когато Василий Березуцки опита да центрира, няколко футболисти на ЦСКА се разминаха с топката и тя влезе във вратата на "Рома" за крайното 1:1, съобщи БТА.

Делегат на този мач беше българинът Павел Колев. След това равенство римляните и "армейците" имат по 5 точки съответно на второто и трето място в групата.

В ранната среща в група "Н" "Порто" победи с 3:0 като гост БАТЕ Борисов с голове през второто полувреме. Успехът на португалците класира и "Шахьтор Донецк" за фазата на директните елиминации в Лигата. "Драконите" също ще продължат в най-престижния европейски клубен турнир през пролетта на 2015 година.

В 56-ата минута Ектор Ерера даде аванс за "Порто", а малко по-късно изведе звездата Джаксън Мартинес за второто попадение в полза на гостите. Кристиан Тейо оформи класическия успех в полза на "драконите" минута преди края на редовното време.

"Порто" има 13 точки на първото място в групата, докато "Шахтьор" е с 8 точки. По-късно днес украинците играят у дома срещу испанския "Атлетик Билбао".