От тази група участие в плейофите вече си осигури" Реал Мадрид" (12 т), втори е Базел с 6. "Лудогорец" и "Ливърпул" са с по 3 точки и се нуждаят от задължителна победа тази вечер.

Английският тим демонстрира много слаба форма преди днешния сблъсък с "орлите" на Националния стадион "Васил Левски". Освен поражението от "Реал Мадрид" на "Бернабеу" в предния кръг на ШЛ, "Ливърпул" претърпяха три поражения в Премиършип и така регистрираха общо четири поредни загуби, припомня БГНЕС. 

Дори и при победа срещу "Лудогорец" мърсисайдци ще се нуждаят от победа у дома срещу "Базел", за да играят в 1/8 финалите. Те не могат да разчитат на топ-нападателя си Даниел Стъридж, Марио Балотели пък отпадна в последния момент. Извън строя са също Мамаду Сако, Джон Фланаган и Сусо Фернандес.

"Лудогорец" също се нуждае от единствено от три точки, в противен случай ще загуби шансовете си за игра в Европа и напролет. Контузен в тима е Роман Безяк и неговото място в атаката на разградчани се очаква да заеме Юнес Хамза.

Срещата ще можете да проследите на живо в corner.dir.bg!

”Ливърпул” пристигна в лошо настроение в София

Дерменджиев: ”Ливърпул” е силен отбор

Брендън Роджърс похвали ”Лудогорец” и защити Стивън Джерард

Споделете вашите прогнози за предстоящите мачове от Шампионска лига

Вижте класирането и програмата в групите на Шампионска лига