Вчера в медиите се появи информация, че румънският нападател се е договорил с "Легия Варшава", но днес той отрече това.

"Това не е истина, нищо не знам. От вчера доста фенове ме питат във Фейсбук дали напускам ЦСКА, а аз не знам нищо. След това видях във вестника, че някой е написал, че "Легия Варшава" ме иска. Чувствам се много добре в ЦСКА, имаме още три мача до края на годината", обясни Буш, който днес бе награден за играч на месец октомври в Пресклуб България.

"Не съм мислил за напускане на ЦСКА. Знаем, че клубът има финансови проблеми и имат различни дългове. Ако някой иска да ме купи и по този начин мога да помогна на тима отново да стане голям шампион, със сигурност бих помогнал с цялото си сърце. Всичко обаче е наред тук, чувствам се много добре, имаме още три мача, трябва да вземем 9 точки и след това ще видим какво ще става през зимата", допълни той, цитиран от БГНЕС.  

Буш коментира и изминалото дерби с "Лудогорец":

"Беше много тежък мач, много фалове, много жълти и червени картони. И двата отбора не играхме добре. Резултатът не много добър за нас, но все пак запазваме дистанцията пред "Лудогорец".

Антон Карачанаков, който получи наградата за играч на 15-ти кръг, заяви, че Жуниор Кайсара е трябвало да бъде изгонен за удар без топка срещу него.

"Ако съдията беше дал червен картон, мачът щеше да е друг. Явно така е преценил. Бях изритан, още имам белези", обясни крилото на "червените".