Договорът на специалиста е за 2.5 години, като двамата ръководители по спортно-техническите въпроси на стадион "Георги Аспарухов" изразиха надежди, че те ще бъдат успешни.

"Срещнахме се с Георги Иванов още в събота и започнахме работа по селекцията. Имаме нужда от нови попълнения и не е нужно да си треньор, за да видиш това. Засега взимам единствено със себе си помощникът ми Явор Вълчинов, а за друго е твърде рано да говорим.

Надявам се до 7 януари да вземем качествени играчи, които ще помогнат на "Левски". Когато се прави селекция, трябва разбира се да се мисли и за това кои футболисти ще бъдат освободени. Селекция обаче в момента няма и именно заради това няма освободени", каза той, цитиран от БТА.

"На "Левски" не му приляга да няма цели. Такива трябва да има и те да са насочени към върха. Моята първа цел обаче е да направя отбор, който знае как да печели. Амбициите и очакванията тук са големи, а на мен това ми харесва. Имам идея какво трябва да се промени в спортно-технически план, но това засега ще остане между мен и футболистите. Надявам се с времето да имаме и финансова стабилност", добави новият старши треньор на "Левски".

"Преговорите бяха доста лесни и се разбрахме бързо. Пределно ясно ми е финансовото състояние на отбора, но то остава на втори план. Привлече ме името "Левски". Тук се търси дългосрочна перспектива и това ме устройва. Искам да стигна до върха с "Левски", завърши Стоев.

Георги Иванов: Стоев е най-важната фигура в ”Левски”