Единствения гол в мача вкара Маркиньос в 34-ата минута, след като засече центриране след корнер. Реферът на двубоя не зачете по веднъж попадения на двата отбора заради засади – на Милисавлевич в 10-ата за ЦСКА и на играч на "Шльонск" в 81-ата минута, информира Гонг.

Двубоят се игра на терена на спортния комплекс в градчето Манавгат, на десетина километра от хотела на "армейците" в Сиде. След равностойно начало на мача ЦСКА започна да разиграва по-добре топката от своя съперник и още в 10-ата минута топката се озова в мрежата на поляците.

Милисавчевич Попов обаче беше в засада и гол не бе зачетен. След няколко добри атаки на лидера в "А" група и удари на Николич се стигна и до гол. При центриране от корнер Маркиньос засече топката на втора греда и с крак я изпрати в мрежата на "Шльонск" за 1:0.

Нова добра атака на "червените" в самия край на полувремето завърши с удар на Жуан Фелипе, който намери десния стълб на вратата на "Шльонск". Втората част започна по-активно от страна на поляците. Едно опасно центриране в 48-ата минута изпрати топката под гредата, където уверено се намеси Ел Харуби и изби в корнер.

Именно заради закъснялата поява на терена на мароканския резервен страж на ЦСКА мачът трябваше да бъде подновен повторен, тъй като на вратата на "червените" нямаше никой. Добра възможност се откри пред Жуан Фелипе в 57-ата минута, той се опита да прехвърля вратаря на поляците, но прехвърли и вратата.

Съдията не зачете гол и за "Шльонск" в 81-ата минута, по същата причина, по която стори това и в 10-ата минута. Той отсъди засада на полския футболист, пратил топката в мрежата на ЦСКА след корнер.

Малко преди това от "Шльонск" поискаха дузпа за игра с ръка на бранител на "червените", но реферите посочи корнер. ЦСКА победи до момента още "Аален" с 1:0 и "Металист Харков" с 2:1.

Следващата контрола на отбора е срещу "Рапид Виена" на 31 януари от 15.00 часа.

”Ботев Пд”: Не дължим пари на ЦСКА за Анисе