Мачът, който се игра пред 71 653 зрители на трибуните на стадион "Сантяго Бернабеу" започна наистина интересно.

Още в 38-та секунда топката се озова в мрежата на легендарния вратар на мадридчани Икер Касияс. Веднага след началния съдийски сигнал гостите от Сан Себастиан стигнаха до ъглов удар, последва центриране и страничният защитник Аритс Елустондо, оставен непокрит, с глава изпрати топката в мрежата на Касияс - 1:0 за "Реал Сосиедад", съобщи БТА. 

При първата си атака домакините изравниха - в третата минута бразилецът Марсело подаде точно на дузпата на Хамес Родригес и колумбийският голмайстор стреля точно в ъгъла на вратаря на гостите Херонимо Рули - 1:1.

В 37-та минута отново Марсело се включи в атаката и подаде точно на Карим Бензема, който стреля, вратарят на баските Рули изби топката, но тя попадна в Серхио Рамос и резултатът стана 2:1 за "Реал Мадрид".

През второто полувреме блестеше френският нападател на мадридчани Карим Бензема. В 52-та минута Бензема се възползва от пас на уелсеца Гарет Бейл и увеличи на 3:1, а в 76-та минута, след подаване на Иско, французинът отбеляза втория си гол в мача оформи крайния резултат - 4:1 в полза на "белия балет".

Вижте класирането и програмата в Примера дивисион