Той изравни резултата, след като "Хоукс" загубиха 21 точки преднина и сдадоха за първи път лидерството в мача, което помогна на отбора да се възстанови бързо от шока и да спечели рекордната си 19-а поредна победа, предаде БТА.

"Атланта" водеше с 21 точки през първото полувреме, но "Сиксърс" направиха страхотна серия в третата четвъртина и настигнаха своите конкуренти. Само три минути преди финалната сирена на мача Нерленс Ноел разтърси таблото със забивка и Филаделфия поведе с 83:81, но Хорфорд изравни.

Последва кош на Денис Шрьодер от зоната за три точки и Хоукс повече не погледнаха назад. Дарил Огъстин отбеляза 28 точки и направи 12 асистенции, а Детройт се наложи със 114:101 срещу Хюстън, където играе бившият играч на Пистънс - Джош Смит.

Той беше освиркван при всяко докосване на топката и завърши напрегнатата среща с едва седем точки и седем спечелени борби. Кайл Лори отбеляза 23 точки за отбора на Торонто, който за втора поредна вечер загуби голяма преднина, за да може в крайна сметка да спечели мача си с продължение.

Този път Раптърс надвиха Вашингтон със 120:116, като 19 точки за шестата поредна победа на отбора добави Ло Уилямс. Леброн Джеймс отбеляза 16 точки в последната четвъртина за победата на Кливланд със 106:90 срещу Минесота.

Звездата на Кавалиърс завърши с 36 пункта в ожесточената борба срещу новака в лигата Андрю Уигинс, който отбеляза с три по-малко, но се отличи с четири откраднати топки от съперниците.