"Старата госпожа" не успя да се възползва от равенството 1:1 на преследвача "Рома" срещу "Емполи" снощи. Така статуквото в челото се запази и "Юве" води със 7 точки пред "вълците".

"Удинезе" демонстрира стабилна игра в защита, като на няколко пъти домакините тестваха и рефлексите на Джанлуиджи Буфон. "Ювентус" бе по-близо до гола, но удар на Перейра срещна гредата, а малко преди края Карлос Тевес от чиста позиция стреля в аут.

Дебютът на Самуел Ето'о с екипа на "Сампдория" завърши с пълен крах, след като отборът му загуби като гост на "Торино" с 1:5. Камерунецът записа първи минути за "Дория", след като влезе като резерва в последните 20-ина минути. Появяването на Ето'о бе засенчено от бившия нападател на "Сампдория" - Фабио Куалярела, който блесна с хеттрик за "Торино".

Куалярела развинти защитата на "Сампдория", като вкара първите три гола в мача в 16-а, 29-а от дузпа и 65-а минути. Другите два гола за "Торино" вкараха Амаури и Бруно Перес. Почетен гол за "Сампдория" отбеляза Педро Обианг.

Бившият халф на ЦСКА Ивайло Чочев влезе като резерва за "Палермо" при победата над "Верона" с 2:1. Българинът се появи в игра в 81-а минута на мястото на Франко Васкес. Влизането на Чочев бе тактически ход с цел "Палермо" да запази крехкия си аванс и това се оказа успешно решение на треньора на "Палермо".

Гостите от "Верона" поведоха с гол на Панайотис Тацидис в 8-а минута, но "Палермо" обърна мача с попадения на Пауло Дибала (18) и автогол на ветерана Рафаела Маркес в 79-а минута.