Преди време непримиримите врагове възроптаха срещу равната подялба на парите от телевизионни права и дори заплашиха с бойкот, ако от фирмата на Домусчиев "Футбол Про Медия" и БФС не променят ставките.

Днес в предаването "Добро утро, България!" по TV7 главният акционер на ЦСКА Александър Томов подкрепи за пореден път собственика на "Левски" Тодор Батков.

Вчера босът на "сините" изригна срещу "Лудогорец" и БФС и пак предложи футболната централа да се премести в Разград.

"Батков има предвид това, че шефът на "Лудогорец" е с огромно влияние в момента. В последните години той натрупа огромна власт - формална и неформална, благодарение на това, че притежава няколко големи завода и има достатъчно средства, за разлика от останалите клубове. Всичко това води дотам, че съществува едно огромно съмнение към взети важни решения за българския футбол.

Освен това има и друго недоволство - от поведение на съдии, техни спорни отсъждания, които са все в една посока. А на всичкото отгоре контролирайки телевизионните права, той контролира много от малките клубове. Така че "Левски" и ЦСКА са в недобра ситуация, те получават непропорционално малко средства от телевизионните права. Това са най-големите приходи на клубовете в Европа, в България не е така. Не е нормално, когато един човек е президент на клуб и държи сам телевизионните права, да не отчита колко взима, колко ще вземе и съответно да се види каква е вътрешната пропорция", заяви Томов, цитиран от БТА.

Батков: БФС трябва да се премести в Разград