Това каза днес треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев преди мача срещу столичани, който ще се играе в неделя в Разград. Според него това, че старши треньорът на "сините" и бивш наставник на разградчани Стойчо Стоев доста добре познава футболистите и начина, по който играе "Лудогорец", не крие някакви рискове и изненади.

"В България прекалено добре се познаваме отборите, така че едва ли може да има някаква изненада", коментира Дерменджиев, цитиран от БТА.

Той заяви, че всеки отбор си избира тактиката и начина, по който ще играе, като иска да се получи един хубав и добър мач с "Левски". На въпрос каква е амбицията му да се изправи срещу Стойчо Стоев, Дерменджиев заяви, че той е треньор само на "Лудогорец" и го интересува единствено неговият отбор.

Относно кадровите проблеми, наставникът на "Лудогорец" каза, че има доста футболисти, които не се чувстват добре и в последния момент ще се решава кой от тях ще играе. Дерменджиев съобщи още, че втори вратар ще бъде Георги Аргилашки заради контузията на Иван Чворович.

Той отбеляза, че Аргилашки е много старателно момче и с голям талант, така че няма да има никакъв проблем, ако се наложи да пази в някой от мачовете. Относно намерението на "Левски" да искат служебна победа, ако Козмин Моци играе в мача, Дерменджиев каза, че това си е тяхна работа и явно не им се иска той да играе.

Треньорът на "Лудогорец" добави, че вярва във феновете на "Лудогорец". Той отбеляза, че това е една интелигентна публика, която знае как да подкрепя отбора и тяхната критика е умерена.

Те разбират отбора и знаят как да му помогнат на отбора, допълни той.