Португалците поведоха още в 10-та минута, когато след изпълнение на ъглов удар защитникът Рикардо Карвальо с глава изпрати топката в мрежата на Владимир Стойкович, предаде БТА.

Гостите стигнаха до равенство в 61-та минута също след изпълнение на ъглов удар: Александър Коларов центрира, Радослав Петрович с глава прехвърли топката към Неманя Матич, който вкара красив гол с изпълнение "полу-ножица".

Но радостта на сръбските футболисти трая кратко - в 63-та минута след добра контраатака Фабио Коентрао с глава изпрати топката в мрежата на Владимир Стойкович - 2:1 за Португалия, при който резултат завърши и мачът. Португалия е начело във временното класиране в групата с 9 точки пред Дания - 7 точки, Албания - 7 точки, Сърбия - 1 точка, и Армения - 1 точка.

На Сърбия са отнети 3 точки и така сръбският национален отбор след загубата си в Лисабон на практика се отдалечи много от финалите на Евро-2016.

В зрелищен мач Ирландия и Полша завършиха 1:1 в квалификационен мач за Евро-2016 в група "Ф". Гостите от Полша поведоха в резултата в 26-та минута с гол на Славомир Пешко, но в първата минута на продължението след края на мача домакините от Ирландия изравниха с гол на Шейн Лонг след изпълнение на ъглов удар и разбъркване в полското наказателно поле.

Полша продължава да бъде начело в групата с 11 точки, следвана от Германия - 10 точки, Шотландия - 10 точки, Ирландия - 8 точки, Грузия - 3 точки, и Гибралтар - 0 точки.