На летище "София" той обеща на всички фенове, че ако отборът на Стойчо Стоев се класира за Лига Европа, ще има право да играе там и вече започва да спазва обещанието си, информира БГНЕС. 

Днес и утре ще бъдат извършени редица много важни сделки по спасяването на лиценза. Един от големите проблеми, които ще бъдат решени, е свързан със сръбския треньор Славиша Йоканович. Легендата на "Партизан" води за кратко "сините", преди да бъде уволнен. В момента бившият играч на "Челси" прави фурор на Острова с тима на "Уотфорд", като има сериозни шансове за промоция във Висшата лига.

На няколко пъти специалистът правеше сериозни компромиси към "Левски" и отлагаше плащанията, но този път той си иска парите. Заедно с него суми от "Герена" имат да взимат и помощниците му от този период Дражен Болич и Александър Янкович.

На "Герена" имат да покриват точно 805 000 лв. задължения. Вариантът с огромен външен заем никак не е изключен, но най-вероятно такъв ще дойде от самия Батков. От УС на клуба вече разкриха, че през последните два месеца е дал над 640 000 лв. точно по тази схема.