ЦСКА загуби от "Локомотив София" с 0:1 и вече седми пореден мач не може да вкара гол.

"От това напрежение явно започва да има страх и бягаме от отговорност. След всеки мач си говорим, че трябва да излезем от тази криза, но на следващия мач отново играем слабо. И на мен ми е неприятно след всеки мач да търся оправдание. Не мисля, че проблемът е в парите. Не успяваме да вкараме гол, което ни сковава. Всеки се страхува да не сгреши на терена", каза Тунчев, цитиран от БТА.

Феновете на ЦСКА също не издържаха на поредната издънка и поискаха обяснения от футболистите. Пред съблекалнята крилото Тони Силва бе посрещнат с обидни квалификации, което предизвика португалеца да покаже среден пръст на феновете. Играчът не се сдържа и отвърна, подразнен най-вече от възгласи "маймуна".

Привържениците на ЦСКА отново подкрепиха безрезервно отбора си по време на мача, но след неговия край напрежението ескалира в грозни сцени. Веднага след края на мача част от играчите бяха принудени от феновете да съблекат фланелките си.

Привържениците привикаха футболистите. Апостол Попов и Пламен Крачунов отказаха да съблекат екипите, поради което бесни ултраси принудително ги накараха да свалят фланелките си.

”Локо Сф” би ЦСКА и ги измести от второто място