Разбира се, от тях евентуално ще бъде привлечен само един. Футболистите, които главният скаут Методи Томанов е гледал, играят съответно в Малага, Алкоркон и Мирандес, информира БГНЕС.

Първият е добре известен и неговото име е Хави Гера, пише "Меридиан мач". 33-годишният таран бе много близо до "орлите" през зимата, но в последния момент предпочете да продължи кариерата си в Малага.

Той отиде при андалусците под наем от Кардиф, който изтича след края на сезона. Гера е със статут на резерва в състава на Хави Гарсия, но въпреки това е успял да отбележи 3 гола. Нападателят обаче не попада в плановете на младия специалист за следващия сезон и заради това възможността за трансфер в Лудогорец е актуална отново.

Друг от играчите, които Томанов е гледал, е 29-годишния Давид Родригес от тима на Алкоркон. До момента през сезона в Сегунда Дивисион юношата на Атлетико (Мадрид) е реализирал цели 18 попадения. За него обаче ще трябва да се плаща трансферна сума. Ако Лудогорец удари на камък с Хави Гера и Родригес, ще разучи положението около голаджията на Мирандес Урко Вера.

27-годишният футболист има 16 попадения във второто ниво на испанския футбол.