"Уважаеми братя-армейци, срещу нашия клуб от 25 години се води геноцид. Опитват се да ни убият по всички възможни начини, но ние все още сме тук. Битката е прекалено неравностойна. Изправени пред съдбовно решение - да има ЦСКА или да няма ЦСКА. Да ни има или не. Не е моментът да съдим управлението на стари или настоящи ръководители. Това ще направи времето.

Днес нашият ЦСКА трябва да реши дали да съществува. От месеци слушаме как вместо да празнуваме 32-ата шампионска титла, ще ни закриват, фалират или сливат. Слушаме, че ще бъдем отбор с крайно огранчени средства, който трябва да чака милостиня от държавата и футболния съюз. Дотук! Стига! Ръка ни подава човек, който се е доказал в годините като сериозен футболен ръководител и по душа е голям армеец.

Гриша, ако си готов да дойдеш на "Българска армия" и да поведеш ЦСКА към едно по-добро бъдеще, добре си дошъл! Четем и слушаме каква била историята. Историята я знаем! Марката ЦСКА означава слава за България. Победи над три европейски шампиона Аякс, Нотингам и Ливърпул. 31 титли на България. Шест поредни победи над вечния съперник, който се къса от яд.

ЦСКА не е документ. ЦСКА е символ. ЦСКА е начин на живот. ЦСКА е марката, заради която са чували за България и света. Винаги ще има ЦСКА - напук на всички и на всичко. Затова е време да ударим с юмрук. Всичките! Без изключение!

Гриша Ганчев ни подава ръка и нашият шанс е да я приемем. Ако ни излъже, той знае каква е съдбата и на "Титан", и на Томов, а и сега на Манджуков. Нека в неделя всички заедно да бъдем на "Българска армия", за да види г-н Ганчев каква е силата на ЦСКА. Няма да има ЦСКА-Литекс, ЦСКА-Симитли или ЦСКА-Нефтохимик. Има един ЦСКА, повелителят на еврошампиони. Името не играе, играе историята, отборът и стадионът, на който сме родени. Г-н Ганчев - добре дошъл сред нас.

Сега нашата работа е да го подкрепим искрено, както само ние можем. Нека му покажем, че той е един от нас. След това той ще е на ход - нека да ни покаже, че заслужава да се нарече ЦЕСЕКАР. Нека повече да не чуваме думи като фалит и аматьорски футбол. Ние ще сме навсякъде с нашия ЦСКА - в България и Европа. Клуб на привържениците 1990."