Старши треньорът на сините Стойчо Стоев запази основни играчи за финала за Купата на България срещу "Черно море" (Варна). Младият врачански талант при сините Божидар Краев записа хеттрик за успеха, като даде аванс на сините с 2:0 до почивката.

Антонио Аниете вкара два гола- за 5:0 и за 6:0, което увеличи личния му актив на 14 гола. Аниете излезе начело при голмайсторите в А група, след него е Мартин Камбуров с 13, който днес не успя да вкара при гостуването на неговия "Локомотив" (Пловдив) на "Черно море".

По 10 гола имат Радослав Василев (Славия) и Жуниор Кишада (Лудогорец), които имат по един мач по-малко и някакъв шанс да гонят постижението на Аниете. В 32-ата минута Божидар Краев откри резултата от близко разстояние, след като Владислав Мисяк проби от ляво и подаде успоредно на голлинията. 8 минути по-късно Краев направи 2:0 след пас на защитника Александър Александров.

Минута по-рано Краев и Домовчийски се разминаха с чиста възможност за нов гол. Краев продължи да бъде основната фигура в отбора и 7 минути след началото на второто полувреме спечели дузпа, след като беше фаулиран от Милен Лахчев.

Борислав Цонев вкара, а в 58-ата минута роденият през 1997-а година талант оформи своя хеттрик, след като от трудна позиция овладя топката и обърна двама бранители, за да вкара под плонжа на Младенов. Антонио Аниете, който се появи на терена в 55-ата минута, заби пети гол в 84-ата минута.

Друга резерва- Мики Орачев, който заигра ляв бек, му асистира. Четири минути по-късно Аниете вкара второто си попадение след добавка. Цонев стреля в гредата, топката се върна в испанеца и той я прати за последен път в мача в мрежата.