И двата тима имат за съперници отбори от Прибалтика. "Берое" гостува на Атлантас от Клайпеда, а пред момчетата на Петър Хубчев целта е една и то е успех преди реванша в Стара Загора, информира Гонг.

Интересът към двубоя от страна на домакините не е голям, а това може да допринесе допълнително за успеха на гостите от България. Голяма част от новите попълнения на заралии ще започнат двубоя като титуляри в Литва, а сред тях вероятно ще са Венци Василев, Георги Божилов, Милисавлевич и Делев.

Въпросителна пред наставника е вратарския пост, където Макенджиев и Пиргов демонстрират класа. Двубоят е от 19:00 часа на стадион "Централен" в Клайпеда, а съдия е Вилхялмур Тораринсон от Исландия.

"Литекс" е гост на "Йелгава" в Латвия. "Литекс" има леки проблеми преди двубоя, тъй като Кирил Десподов и Александър Цветков са контузени, а новите попълнения Виана и Рохас нямат картотеки за Европа.

Наставникът Красимир Балъков ще гледа срещата от трибуните, тъй като е наказан, а с отбора пътува и новият собственик на ЦСКА Гриша Ганчев, който ще подкрепя отбора от Ловеч.

Срещата е от 19:00 часа, а съдия на срещата е Тиаго Мартинс от Португалия.