Това коментира наставникът на "Берое" Петър Хубчев след успеха над "Атлантис" в мач от първия кръг на Лига Европа.

Днес старозагорци се прибраха от Литва, където вчера записаха успех с 2:0 над местния "Атлантис".

"Не знам на базата на какви наши успехи в последните години трябва да вадим такива изводи, че да сме сигурни. Мисля, че няма да позволим да подценим. Още повече, че първенството все още не е започнало, едва ли всички български отбори са в най-добрата си форма", каза Хубчев на Летище София.

"Тежък мач, това и очаквахме. Представители на техния футбол, скандинавския, много дълги топки, много борба. Мисля, че ние се противопоставихме много добре, но аз Ви предлагам да не бързаме с еуфорията. По принцип, един, два или три добре изиграни мача нищо не значат", допълни той.

"Няма нови попълнения - те са вече футболисти на "Берое" и разчитаме на отбора. Наистина няма никакво значение кой вкарва головете. Сигурно за самите футболисти има някакво значение, но за мен няма абсолютно никакво значение. Аз видях футболисти, които свършиха много повече черна работа и бяха много по-полезни за отбора, отколкото самите голмайстори", каза още Хубчев, цитиран от БГНЕС.

"Малко реалисти да бъдем - явно, че имаме голямо предимство, а пък за Брьондби не ми се говори, този резултат е ясен. Брьондби е противникът в следващия кръг. Предимството е изцяло на наша страна (срещу Атлантис), но трябва да подходим по най-сериозния начин. И през седмицата, и на самия мач. За мен лично следващите няколко тренировки са по-важни", завърши треньорът на Берое.