Така отборът на "Славия" е единствен с пълен актив от 6 точки и голова разлика 6:0 и е начело във временното класиране в "А" група, съобщи БТА.

Бурно подкрепяни от над 5000 зрители от единствената трибуна на стадион "Христо Ботев" домакините започнаха по-активно и на два пъти бяха близко до гола. В 23-та минута след атака по десния фланг и центриране по тревата топката попадна във Венцислав Бенгюзов, който стреля силно от десетина метра, но топката срещна напречната греда на вратаря на "белите" Георги Петков.

В 30-та минута Богомил Дяков изведе Благой Наков сам срещу Георги Петков, но ударът на нападателя на домакините Наков премина край дясната греда на гостите. В 42-та минута нападателят на "белите" Ивайло Димитров навлезе в наказателното поле, Емил Виячки се хвърли с шпагат и Димитров падна на тревата, а топката излезе в аут. Главният съдия Георги Кабаков прецени, че има нарушение, показа жълт картон на Виячки и отсъди дузпа, която бе оспорвана от домакините. От бялата точка френският полузащитник на "белите" Жереми Манзоро хладнокръвно стреля точно в долния ляв ъгъл на вратаря на благоевградчани Красимир Костов, който вече бе плонжирал надясно - 1:0 за "Славия".

След гола от дузпа към терена полетяха десетина бутилки минерална вода от трибуните, но намесата на полицията предотврати по-сериозен инцидент.

През второто полувреме домакините започнаха амбициозно и по-често атакуваха, но "белите" с отлични контраатаки създаваха положения. В 57-та минута французинът Жереми Манзоро проби по левия фланг и подаде на Ивайло Димитров, но той от чиста позиция от пет-шст метра стреля край вратата.

В 77-та минута Петър Атанасов след пробив по левия фланг с прецизен пас сложи топката на главата на Ивайло Димитров, който я насочи точно в долния десен ъгъл - 2:0 за "Славия". В 84-та минута французинът Жереми Манзоро получи топката в наказателното поле от Диего Фераресо, освободи се с елегантен финт от защитник на домакините и с точен удар по трева вкара втория си гол и оформи крайния резултат - 3:0 за "Славия".