"Стяуа" спечели на реванша като гост на норвежкия "Розенборг" с 1:0, но напусна турнира след загубата с 0:3 в първия мач. "Саутхямптън" приключи участието си след загуба с 0:1 на реванша срещу датския "Мидтиланд". Мортен Расмусен отбеляза единствения гол в 28-а минута и прати датчаните в групите на турнира с общ резултат от двата мача 2:1.

"Борусия Дортмунд" разгроми "Од Гренланд" от Норвегия със 7:2 и с общ резултат 11:5 влезе в груповата фаза. С хеттрик се отличи Марко Ройс, а два гола вкара Шинджи Кагава.

Кошмарът на "Лудогорец" - молдовският "Милсами", затрудни максимално френския "Сент Етиен", но отпадна от надпреварата. "Сент Етиен" спечели на реванша у дома с минималното 1:0 и с общ резултат 2:1 продължава напред.

"Динамо Минск", който отстрани "Черно море" в квалификациите на Лига Европа, ще играе в груповата фаза, след като отстрани "Залцбург" след изпълнение на дузпи. Австрийците спечелиха на реванша с 2:0 и изравниха общия резултат от двата мача. В продълженията гол не падна, а при дузпите беларусите успяха да спечелят с 3:2.

Благой Георгиев ще играе в групите, след като с неговия "Рубин Казан" отстрани македонския "Работнички". Руският тим спечели с 1:0 на реванша и се класира напред с общ резултат 2:1. Българският полузащитник игра цял мач на реванша в Казан, като получи жълт картон. Карлос Едуардо вкара единствения гол в 35-а минута.

Жребият за груповата фаза ще се тегли днес в Монако.