Срещата се игра на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик.

Хеттрик за "армейците" реализира Костадин Хазуров, на два пъти точен беше Радой Божилов, а останалите попадения реализираха Райчев, Кикарин, Цветков, Кирил Динчев, Преслав Йорданов и автогол на Костов.

Голеадата за ЦСКА започна рано. Райчев откри резултата още във втората минута с красив гол. ЦСКА успя да удвои в 19-ата минута, а вторият гол беше отбелязан от Хазуров. В 31-ата минута Лазар Костов се оказа не неподходящото място и си заби автогол.

В 37-ата минута на срещата Хазуров вкара втория си гол в мача, след като Спасов успя да отбие два удара по посока неговата врата. Радой Божилов също записа името си сред голмайсторите пет минути по-късно. В 44-ата минута Хазуров оформи хеттрика си, след като засече центриране отдясно. Кирил Динчев се разписа за 7:0 в добавеното време.

Второто полувреме отново предложи атакуващ футбол от страна на ЦСКА. Божилов вкара втория си гол в 48-ата минута. Христо Янев замени Бранеков и Хазуров като на полето се появиха Попов и Преслав Йорданов. Йорданов нямаше търпение да отбележи и го стори в 52-ата минута.

Воденичаров се разписа във вратата на ЦСКА в 67-ата минута, но попадението беше отменено поради засада. Николай Цветков се разписа за 10:0 в 85-ата минута, след като засече топката от 12 метра, получавайки пас отляво. Малко по-късно и Кикарин вкара. Петър Витанов се прибра на скамейката и "червените" ще доиграят мача с десет души, съобщи Гонг. 

Така на 9 септември ЦСКА ще играе с "Ботев Ихтиман" в областен финал, а победителят ще участва в същинската фаза на турнира за Купата на България.