Той сподели, че с представители на българската федерация са коментирали срок на контракта за две години с опция за удължаването му с още две.

"Нямам още подписан договор с федерацията. Тази седмица ще се видим с президента. Това ще бъде окончателната ни среща", започна Константинов.

"По принцип до този момент не съм имал проблем с това да водя клубен отбор. Тази година обаче имаше застъпване на състезания и подготовка. За клуб, след Олимпиадата има достатъчно време да се адаптирам и да започна работа. Това не би следвало да е проблем нито за мен, нито за Федерацията. Имаме принципна уговорка, че ако искам да водя тим, няма да ми правят спънки".

"На последната среща говорихме за срок до 2018-а година и евентуално до следващата Олимпиада през 2020 година. Иначе желанието е да се работи", коментира Константинов пред БНТ, цитиран от Фокус.

"Обсъждали сме договора ми, но още нямам подписан контракт. Предполагам, че тази седмица ще се видим с президента, защото изчаквахме завръщането му от чужбина", каза Константинов.