С този успех "червените" записаха трета победа в шампионата. Тимът заема второ място във временното класиране с актив от 9 точки преди изиграването на всички мачове от кръга, информира БТА. 

Отборът на Казанлък пък записа втора загуба, като с две победи и 6 точки заема четвърто място в подреждането. Първият гейм се превърна в истински спектакъл, пълен с обрати. Първоначално волейболистките на ЦСКА започнаха по-добре, но след изключителна серия от сервис на Тереза Иванова домакините от Казанлък обърнаха развоя и поведоха с 12:7 точки. Юлия Иванова обаче предприе рокади като пусна на разпределителката Полина Нейкова и преотстъпената за един сезон от Локомотив 1929 (София) Мартина Хикова. Така последва нов обрат и в крайна сметка ЦСКА поведе след драматично 26:24.

Във втората част на терена за ЦСКА остана Поли Нейкова, която продължи умело да организира атаката на тима си. Това даде резултат и ЦСКА увеличи аванса си в геймовете след 25:20. Волейболистките на Казанлък реагираха в третата част, като намалиха до минимум грешките и показаха, че имат възможности, печелейки частта с 25:19. Геймът в четвъртата част предложи доста изравнявания от страна на ентусиазираните волейболистки на Казанлък, но момичетата на Юлия Иванова показаха характер и измъкнаха трите точки от мача след изключително драматичен завършек.

Топ реализатор в мача стана нападателката на ЦСКА Ралина Дошкова с 25 точки. За Казанлък Волей Радостина Маринова записа 13 точки.