Единственото попадение реализира Джеймс Милнър в 62-ата минута от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Нийл Тейлър, опитал се да спре центриране на Джордан Айб. Победата за Клоп е първа в първенството, която придвижи отбора на 6-о място с 23 точки, информира БТА. 

В някои моменти от мача съдията се оказа прекалено благосклонен към "Ливърпул", но мениджърът им трябва да бъде щастлив от завръщането на терена Джордан Хендерсън и Даниъл Стъридж, които се появиха на терена след почивката.

В другата среща от днес "Арсенал" завърши 1:1 като гост на "Норич", като домакините напълно заслужиха точката с представянето си. "Арсенал" остава с три мача без победа и събра 27 точки, които ги класират за момента на 4-а позиция.

Месут Йозил откри резултата в полза на гостите в 30-ата минута с много ефектен гол, който беше изведен на чиста позиция от Алексис Санчес, а германецът прати топката над вратаря на домакините Джон Руди.

В 44-ата минута домакините стигнаха до равенството след гол на Брейди, който се измъкна от двама защитници и пусна топката към мрежата.

Мениджърът на "Арсенал" Арсен Венгер имаше още лоши новини, след като се разбра за сериозните контузии на Санчес и Лоран Кошчелни.

Вижте класирането във Висшата лига

Следете на живо мачовете от Премиършип и двете Купи на Англия на живо в нашият Livescore.