В събота митичната трибуна "Коп" се изпразни в знак на протест срещу високите цени. В 77-ата минутан на двубоя със "Съндърланд" част от привържениците на "Ливърпул" напуснаха "Анфийлд" недоволни от предлаганите цени от 77 лири за единичен билет за мач на любимците им.

В момента, в който масовото излизане започна, "Ливърпул" водеше с 2:0, но в крайна сметка допусна гостите да изравнят за 2:2. Клоп пропусна съботния двубой заради рутинна операция, но веднага след завръщането си на работа даде мнението си по въпроса.

"Бях разочарован, когато чух за протеста. В последните седмици се занимавам с достатъчно много други неща, но сега и това е сред проблемите, с които да се справям. За съжаление все още нямам достатъчно информация, за да говоря по-конкретно за случилото се, но в интерес на всички ни е решението да бъде намерено по-бързо. Нашето желание в клуба е феновете да не си тръгват от стадиона преди мачът да е свършил", заяви германецът.

Тази вечер "Ливърпул" гостува на "Уест Хем" в преиграване на мача от четвъртия кръг за купата на Англия, като се очаква Клоп да даде почивка на по-голямата част от титулярите си.