"Имаше определено настроение, бързо работиха с топката, създадоха положения. Е, имаме си и някои слабости, няма как да нямаме, ще гледаме да ги минимизиране, но като цяло съм доволен, тъй като имаха контрол върху играта, добре задържаха самата топка, не дадоха възможност на противника да има някакви възможности. В офанзивен план определено създадохме доста положения", коментира Стоев. 
 
Помолен да коментира изявите на нападателите Венци Христов и Джъстин Менголо, който се отличи с първо попадение със синия екип, Стоев каза:
 
"Да, по-спокоен съм, и двамата не са готови, което е нормално. Хубавото е, че имаме 10 дни до първия мач. Предполагам, че дотогава ще бъдат в по-добро състояние."
 
Що се отнася до състоянието на контузените Де Ноойер и Карнер 10 дни преди мача с "Лудогорец", наставникът внесе яснота: 
 
"Предполагам, че Де Ноойер още от понеделник ще започне нормални тренировки. При Карнер ситуацията е такава, че той вече започна, но тази седмица ще преценя в България реално до каква степен ще бъде натоварен, за да не усложня контузията му", завърши Стоев, цитиран от Фокус.