Любимият сайт на всички тв зрители вече е по-интересен и функционален отвсякога! И това е факт благодарение на вас – нашите верни читатели. Именно вие ни дадохте безценни идеи как да направим TV.dir.bg още по-полезен и разнообразен, но и все така разпознаваем за потребителите, които го използват от години.  

По ваше желание най-пълната телевизионна програма отново заема левия "фланг" на страницата, където според проведената анкета ви е най-удобно тя да стои. Точно до нея виждате едно сърце - то е специалният комплимент от страна на екипа ни, който дава възможност всеки читател да състави своята листа от любими програми. Така винаги ще държите под око филмите, предаванията и каналите, които най-много ви интересуват. За максимално удобство има и опции за търсене по канали, по часове, както и уникалната възможност постоянно да сте наясно колко време е минало от вървящ в момента на екрана филм, мач или предаване, и колко още остава до края му.

Чрез анкетата, проведена с нашите читатели, разбрахме какво искате да запазим в TV.dir.bg, както и какво ново ще направи страницата още-по добра. Така, по ваше желание, стартираме новaта рубрика „Избрано“ и специалния акцент „Спорт“.

Благодарим на всички, участвали в допитването, за активността, отзивчивостта и интересните мнения и предложения, с които се съобразихме, за да превърнем TV.dir.bg във вашата лична програма!

Екипът на Дир.бг очаква вашите конструктивни предложения, идеи и коментари на страницата ни "Обратна връзка".