Новото име на отбора "Левски София" замени старото "Левски Боол", като клубът има и нова емблема, доближаваща се до традициите на "сините".

"Започваме сезона заредени с нови сили. Готови сме за победи. Имаме нови играчи в състава, които отлично допълват момчетата, играли при нас през миналия сезон. Имаме нови екипи от марка "Еrrea", осигурени от магазини "Sport Depot", както и нов финансов партньор в лицето на "Garitage Park". Те са големи почитатели на волейбола и вярват, че заедно пътят към победите ще бъде по-лесен", заяви пред Владимир Николов пред медиите в Мол България.

Старши треньор на столичния отбор отново ще бъде Петър Шопов. В състава са новите попълнения Спас Байрев, Георги Манчев, Николай Манчев, както и Симеон Александров и Теодор Богданов, които се завръщат в Левски.

В тима е либерото на българския национален отбор Владислав Иванов.

"Участието на инвеститорите в управлението на клуба ни дава спокойствието и увереността, че през новия сезон ще направим сериозна стъпка напред в професионалното си развитие", каза още Николов, цитиран от БТА.

Основен спонсор на клуба отново е бира "Леденика".