Причината е истерията за билети, която е обзела феновете малко повече от три месеца преди старта на надпреварата от категория 250, която ще се проведе от 5 до 12 февруари догодина в зала "Арена Армеец", информира БГНЕС.

Справка на "Меридиан Мач" в сайта на "Eventim" показа, че най-търсени в момента са пропуските за ВИП местата около корта. Това най-вече се дължи на участието на първата ни ракета Григор Димитров, който пропусна първото издание, тъй като не влизаше в предварително изготвения от треньора му тогава календар.

Сега обаче Гришо ще зарадва родните фенове, които бързат да се снабдят с най-хубавите места в залата. Именно заради това тези около корта се продават скоростно. Тяхната цена е 30 лева за първите два дена и по 50 лв. от вторник до петък. За финалите в събота и неделя скачат на 90 лв.

Организаторите обаче предлагат пакетен пропуск за всичките дни от надпреварата, който струва 300 лв. Така спестявате 160 лв., ако искате да стоите на най-хубавите места. Иначе най-евтиният пропуск е 10 лв., но ще гледате мачовете от третото ниво на "Арена Армеец".

Другото, което предизвиква интерес у феновете, освен присъствието на Григор Димитров, е въпросът дали в залата ще се появи звездната приятелка на нашия Никол Шерцингер. Шоколадовата американка го окуражава в голямата част от участията му в Европа и нищо чудно да пристигне в родината му.

До този момент участие в "Garanti Koza Sofia Open" са потвърдили още Доминик Тийм, миналогодишният победител Роберто Баутиста Агут и подгласникът му Виктор Троицки.