Мачът за интерконтиненталната титла в тежка категория на WBA ще е и гвоздеят на гала-вечерта "Final Countdown" в София на 28 април.

"В спарингова седмица съм и смятам, че съм подготвен. Джонсън е опитен боксьор, който винаги може да поднесе изненада и не се знае. Затова съм подготвен за 12 рунда. Нигериецът не беше подготвен, но не беше никак удобен", заяви Пулев.

"Очаквам пълна зала в София. Очаквам да стане грандиозно шоу. Надявам се да победя безапелационно. Не мога да се съобразя с интереса на публиката колко рунда да бъде, защото си е опасно. Но противникът е сериозен", сподели Кобрата пред Нова телевизия и коментира живота си в Берлин, цитиран от novsport.

"В никакъв случай не съм берлинчанин. Изкарвам тук подготовката си за мачовете, поне по два-три месеца. Треньорът ми е тук, всичко е тук. Тук мога да се почувствам по-уединен. В Германия е по-уредено и по-дисциплинирано. Случват се и тук скандали, по-умерени. И тук се сбиват и се стрелят. Просто тук не им дават такава гласност. Новините тук се занимават с по-друг тип информация", заяви Кобрата.