В повечето случаи футболист с по-скромни възможности се обръща към звездата на противника. И кой ли не е искал фланелката на футболиста на "Барселона" Лионел Меси? Но има друг въпрос, който има по-интересен отговор: на кого Меси е искал фланелката?

Аржентинецът сподели, че по принцип не пита за размяна. "Не, не го правя. Ако някой друг ме помоли, ще си я дам. Но не обръщам внимание на това и не питам", казва звездата на "Барселова".

Меси добави, че до момента в кариерата си е помолил само един за размяна. Това е Зинедин Зидан, който в момента е старши треньор на "Реал". Това се е случило в началото на футболния път на аржентинеца, който не се притеснява, че се е обърнал към един от най-добрите футболисти в историята на белите.

"Гути (бившият полузащитник на "Реал") е идвал при мен. Поиска ми фланелката както на "Камп ноу", така и на "Сантяго Бернабеу", каза още Меси, цитиран от "Мирър".

След четвъртфинала в Шампионската лига между каталунците и "Ювентус" се появи информацията, че защитниците на "бианконерите" Джорджо Киелини и Лионардо Бонучи са влезли в спор за това, който да вземе фланелката на Меси.