С този успех те събраха 10 точки, а имат и отложен мач с "Левски".

В първия си мач без Георги Дерменджиев лудогорци започнаха мача активно, създадоха доста опасни ситуации пред вратата на гостите. В 16-ата минута Абел Анисе от два метра не успя да насочи топката при паднал вратар и защитник на голлинията.

Помощник-треньорът Петко Петков води днес отбора два дни преди официалното назначаване на Димитър Димитров-Херо на треньорския пост. Но в 25-ата минута Клаудиу Кешерю сложи началото на головата серия в мача, след като засече центриране на Сисиньо.

В 30-ата минута пак румънският нападател се разписа за 2:0, след като получи топката от аутлинията и нямаше проблем да отбележи. Румънецът се пребори с Домовчийски след изпълнение на корнер и почти от голлинията ритна топката във вратата. Последва групов протест на играчите на "Верея", които поискаха да бъде отсъдено нарушение на Кешеру.

В 37-ата минута Вандерсон можеше да вкара трети гол, като изстреля истински снаряд, но вратарят Аргилашки спаси. И "Верея" отговори с гол в 43-ата минута след като Елиаш подаде на Георги Андонов, а ветеранът не сбърка.

В 58-ата минута Кешеру направи асистенция след пробив от ляво за 3:1. Той центрира към Анисе и мадагаскарецът от 5 метра простреля вратаря на гостите от Стара Загора. Веднага след гола Вандерсон също опита да се разпише, но параболичният му удар беше избит от Аргилашки в корнер.

6 минути преди края на мача официален дебют за домакините направи и новото им полско попълнение Яцек Гуралски, който беше привлечен от Ягелония (Бялисток). Гуралски влезе на мястото на капитана Светослав Дяков.

Вижте класирането и програмата в Първа лига