Мирела: Жалко, тази година медал няма...

13 август 2017 Редактор: Динко Гоцев
Виж 1 снимка
Сн.: Getty Images/Guliver Photos
Мирела Демирева стигна до седмо място на Световното първенство в Лондон
Мирела Демирева стигна до седмо място във финала в скока на височина на Световното първенство в Лондон.

Българката надмогна тежък сезон с травми и лоши резултати, класира се до битката за разпределение на медали, където записа достойно класиране.

Преди година Мирела ни изненада много приятно със сребро на Олимпийските игри в Рио, но в Лондон не сполучи да повтори изключителния си успех.

„Разочарована съм, излязох за медал - каза Демирева след финала в събота вечер. - Имаше доста причини, но не искам да се оправдавам. Знам, че мога повече.

Представянето беше достойно, но аз излязох за медал. Но медал тази година няма. Затова догодина. Да скоча 195 сантиметра беше във възможностите. Изпитвам затруднения с разбега си, когато е по-високо напрежението.

Трябва изключително много да го изпипам, защото всяка една малка грешка просто ми изяжда скока. Когато съм под напрежение, понякога се засилвам повече и не мога да удържа скока си. Има върху какво да работим.

Днес скачах най-хубаво от през целия сезон.

Все пак ще запомня сезона с това, че не се скрих, не се скрих от ниските височини, скачах ... и след няколко години, когато изляза на пистата в Токио ще знам, че няма да се уплаша.”
Стани фен във Facebook

Всички прогнозиПрогнози

22.02.18 22:05ч Милан (Ит) - Лудогорец (Бъл)
1 X 2
0% 100% 0%
20.02.18 21:45ч Челси (Анг) - Барселона (Исп)
1 X 2
0% 0% 100%
20.02.18 21:45ч Байерн (Гер) - Бешикташ (Тур)
1 X 2
0% 0% 0%